Вальо Топлото поиска да се прекрати настоящото съдебно производство срещу него

  • 23 април 2013 12:34

  • 1148
  • 1
Вальо Топлото поиска да се прекрати настоящото съдебно производство срещу него
©

Бившият изпълнителен директор на „Топлофикация София” Валентин Димитров поиска прекратяване на настоящото съдебно производство, което се води срещу него.

Димитров пожела делото да бъде върнато на фаза досъдебно производство. След разпита на бившия министър на икономиката и енергетиката Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в, Валентин Димитров заяви, че по това дело трябва да се защитава по доводи, които са юридически несъстоятелни. По негови думи, свидетелите са манипулирани и има сгрешени документи. Според Димитров до момента прокуратурата нищо не доказва. Според Димитров другото дело, което се води срещу него, е по сходни причини. Адвокатът му отбеляза, че ако настоящият съд се произнесе с различно решение от апелативния съд, който вече се е произнесъл по другото дело, ще има противоречие и ще се стигне до правен абсурд.

Прокурор Божидар Джамбазов каза, че двете дела са различни.

Днес се очаква да бъдат разпитани още Тома Иванов и Васил Филипов. Отсъстваха другите двама свидетели за днес – Мая Георгиева и Николай Жечов.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1148 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
-

2013.05.01 | 20:40

1
докато съдираха кожата на Софиянци топлото си стоеше на топло и се смееше какви балъци са "гражданите" Софиянци! а хи хи хи

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини