Следовател по "Белнейски": Лазар лъже!

  • 01 април 2013 07:12

  • 837
  • 0
Следовател по "Белнейски": Лазар лъже!
©

Ако един бандит каже добри думи за мен, значи не съм си свършил работата както трябва. Не мога да очаквам да ме хвалят колко съм добър. Нормално е Лазар Колев да ме ненавижда и да говори какви ли не измислици, тъй като е виновен. Той и преди говореше, че съм го карал да скочи от 5-я етаж - това са глупости. Така коментира следователят по делото за убийството на Христина и Росица Белнейски  - Васелин Мартински, пише "България Днес".

Колев нападна Мартински в телевизионно интервю, че или е бил пиян, или е в отпуск по време на разследването. "Фасът му падна върху делото. Щеше да запали делото, ако не го бях изгасил", каза още обвиняемият.

Веселин Мартински е категоричен, че не е учуден от нападките по негов адрес. "Той беше споменавал и преди време, че съм идвал пиян и че съм щял да запаля делото с фас. Учудвам се, да дава това интервю точно преди Апелативния съд в Пловдив да се произнесе по присъдата му. Той смята, че като започне да говори лъжи сега по адрес на полицаи, прокурори и съдии и съдът ще каже видиш ли това невинно дете, дайте да го пуснем да си ходи и да продължи да безчинства навън", отговори на нападките Веселин Мартински, пише още изданието.

"Ако Лазар отговори логично на няколко елементарни въпроси, които съм му задал - аз ще кажа, че той няма нищо общо с тази случка. Но той досега не ми е обяснил как неговият биологичен материал е попаднал по телата на Христина и Росица, не дава обяснения защо се прави фалшиво алиби след фаталната нощ, не дава обяснение защо си продава колата веднага след убийството и защо се крие...", възмути се той.

Последвайте канала на

837 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини