Човек на Таки иска свобода заради разширени вени на тестис

  • 14 март 2013 14:15

  • 2691
  • 1
Човек на Таки иска свобода заради разширени вени на тестис
©

Александър Пацов остава в ареста до 21 март, когато е насрочено поредното заседание на делото срещу него, реши съдът.

Исканата от адвокатката му по-лека мярка за неотклонение ще се гледа на следващото заседание на съда на 21 март. Защитничката не е имала време да се запознае с материалите по делото и не е могла да се подготви за днешното заседание, тъй като била уведомена за него на 11 март.Като свидетел бе разпитан д-р Николай Халачев от медицинския институт на МВР. Той е информирал, че подсъдимият има разширени венозни съдове около левия тестис, които подлежат на оперативно лечение. “Състоянието му е в 3-и стадий от общо 5 на заболяването”, посочи той.

Пред съда Пацов каза, че е почувствал болки в таза и парене. Видът му бе унил и страдалчески. Неговата защитничка демонстрираше своята загрижеността си за състоянието му и подложи на кръстосан разпит лекаря, поставил диагнозата му. Адвокатката настояваше да се изясни влияе ли здравословният проблем върху качеството на спермата. Очевидно уклончивият отговор на медика не я устрои и тя продължи да му задава въпроси в тази насока. Стигна се дотам, че разпитът получи по-скоро познавателна насоченост, отколкото съдебна. Наблюдаващият прокурор направи забележка: "Какво общо има спермограмата с мярката?!". В крайна сметка съдът не се произнесе по мярката на Пацов, тъй като адвокатката му е назначена съвсем отскоро и не е изчела всички материали.

Пацов е боксьор, излязъл за втори път от затвора в края на 2008 г., където бил на лек режим заради катастрофа.

За него се говори, че е един от най-бруталните палачи от групата на заловения в Дубай наркобос Христофорос Аманатидис-Таки.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2691 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Докторо

2013.03.15 | 08:33

1
Варикоцеле имат доста мъже, повечето от тях даже не подозират. Измислена диагноза за освобождаване от ареста.

Добави коментар

Водещи новини