Трафиканти глътнали 44 г кокаин - осъдиха ги на 4,5 години затвор

  • 18 юли 2011 10:33

  • 1101
  • 1
Трафиканти глътнали 44 г кокаин - осъдиха ги на 4,5 години затвор
©

3 години затвор за Марин Митев и 1,5 години лишаване от свобода за Цветомир Цонев постанови благоевградският окръжен съдия Красимир Аршинков, съобщава в. "Струма".

Присъдата е факт, след като двете мулета, гълтачи на кокаин, постигнаха споразумение с прокуратурата. Според обвинението 56-годишният Митев пренесъл през граница 33 грама кокаин, който погълнал на три дози, а 35-годишният Цонев - 11 грама от дрогата.

Двамата бяха арестувани през декември миналата година в хотел край Гоце Делчев при разбиването на организирана престъпна група, изградила мрежи от "куриери", които пренасяли дрогата от Латинска Америка за страната ни и за страни от Европейския съюз. Разследването установило, че кокаинът бил погълнат от двамата през ноември миналата година на територията на Доминиканската република, Пунта Кана, и внесен у нас през ГКПП - Илинден.

Лидерът на организираната престъпна група и още един от участниците в нея се намират в следствения арест. По данни на прокуратурата е установено, че пренасяният от мулетата кокаин, който е за около 10 000 лв., е бил предназначен за 30-годишен мъж от Гоце Делчев, който се е укрил и е обявен за издирване

Последвайте канала на

Novini.bg
1101 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
djhgjfhjh

2011.07.18 | 11:44

1
търся картинки от дъвки турбо, който има от старите от 1 до 50, че ми трябват, да пише на скайп : red.master.ff3 ( давам и пари )

Добави коментар

Водещи новини