Записи от видеокамери в храстите отпадат в съда

  • 14 февруари 2013 21:19

  • 2311
  • 0
Записи от видеокамери в храстите отпадат в съда
©

Записи от видеокамери за превишена скорост на шофьорите, правени в шубрака падат в съда. Това заяви по време на деня на отворени врати председателят на административния съд в Монтана Огнян Евгениев, пише "24 часа". 

Според изданието, за да са легитимни записите трябва да са правени само на места, обозначени с надписа видеонаблюдение, недостатъчно е да пише само "радар". На Свети Валентин магистратите отвориха врати за граждани, които можеха да наблюдават дела и дейността на всички отдели.

Зачестяват делата, в които водачи на МПС оспорват глобите и за липсата на "Гражданска отговорност" по 300 лева и за липса на винетки по 400 лева.

Сред процесите от значим обществен интерес са насрочените за 8 март против стари действащи наредби на общинските съвети за придобиването и отглеждането на домашни любимци. Те са волно съставени от общинарите в Якимово, Медковец, Вълчедръм и Брусарци и са в противоречие със Закона за защита на животните и мисията на Бриджит Бардо. Монтанският административен съд е сезиран от прокуратурата, пише още изданието.

В условията на криза много работодатели обжалват глоби по 1500 лева за неизплатени заплати на работниците си, отчете още председателят Огнян Евгениев. В деня на отворени врати той направи показно случайно разпределение на дела пред журналисти.

Последвайте канала на

2311 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини