Майката на убитата Севиля: Искам максимално наказание за Антон

  • 05 февруари 2013 09:36

  • 915
  • 0
Майката на убитата Севиля: Искам максимално наказание за Антон
©

Днес трябва да започне първото заседание в Апелативния съд по делото за убийството на Севиля от Люлин. Майката на убитото момиче сподели, че ще иска максимално наказание за Антон Ангелов, както и да се върне за преразглеждане делото на Янка Младенова. Тъй като и тя първоначално е признала за съучастие в жестокото деяние, предаде репортер на novini.bg.

Припомняме, че Янка Младенова и Антон Ангелов са обвинени за убийството на Севиля в столичния квартал "Люлин". Според държавното обвинение двамата са влезли в дома й, когато Севиля била сама.

По тялото на момичето, което страдало от шизофрения, бяха открити множество прободни рани. Според разследващите двамата ученици са извършили убийството заради 10 грама злато, които искали да откраднат.

Съдебно-медицинската експертиза потвърди, че Севиля е починала вследствие на множество прободни и порезни наранявания, които са довели до масивна кръвозагуба. Смъртта не е настъпила веднага или в кратък период от време след това, като жертвата е могла да прави опити за съпротива, които обаче са били със сравнително бърза затихваща интензивност, се казва още в експертизата.

В същото време обаче Севиля е осъзнавала случващото се и е изпитвала ужасяваща мъка, болка и страдание.

Според експертизите момичето, при нанасяне на началните удари е била в изправено положение, а след нараняването в гърба и белия дроб е паднала на пода.

Вещите лица посочиха и че Севиля най-вероятно е правила опити за съпротива, опитвайки се да захване ножа, за което свидетелстват и раните на петия пръст на лявата ръка. Експертите добавиха, че при огледа на Антон Ангелов по лявата му ръка също е установено нараняване от острие на нож, което може да се получи при замахващ удар.
 

Последвайте канала на

915 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини