Съучастникът на Лазар Колев изнасилил сестрите Белнейски, той ги е убил

  • 29 януари 2013 08:49

  • 5477
  • 7
Съучастникът на Лазар Колев изнасилил сестрите Белнейски, той ги е убил
©

Следователят по делото „Белнейски“ Веселин Мартински потвърди пред БТВ, че разследването по второто дело срещу неизвестния съучастник на Лазар Колев продължава. То е с обвинение за изнасилване, а не в убийство, уточни Мартински. Той потвърди, че доказателствата сочат, че извършителите са двама. Той обаче отказа да даде повече подробности, тъй като това е висящо производство.

Лазар Колев е убиецът на децата ми, но искам да бъдат разкрити и останалите, заяви майката на сестрите Белнейски, Фани.

Искането ми беше да се прегледа делото отново и да се изправят на подсъдимата скамейка и другите убийци на децата ми. Тя каза, че не съжалява за решението си и отрече, че по този начин дава шанс на Лазар Колев. Фани Белнейска смята, че в убийството са участвали още един или двама души.

Адвокатът на семейството Лъчезар Колев потвърди, че има изградено мнение. На първа инстанция прокурорите са си свършили перфектно работата, каза той. Поискали сме арбитражна ДНК експертиза, а участниците следва да дадат становището си по всички
Поискали сме и нов свидетел и преразпит на един от главните свидетели на обвинението, каза Таков.

Адвокатът на защитата на Лазар Колев Димитър Марковски поиска допълнителна ДНК експертиза с довода, че има реална необходимост от експертиза, която да свери постигнатите до момента резултати. С връщането на делото на втора инстанция се дава шанс на българското правосъдие, убеден е Марковски.

Последвайте канала на

Novini.bg
5477 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2013.05.08 | 12:52

7
КАЖИ ИМ БЪЛГАРИ И НЕ ГИ ОБИЖДАЙ ПОВЕЧЕ !!!! МУХЛЬОВЦИ !
Мартин

2013.01.30 | 11:01

3
кажи си сам родоизменник и повече не се появявай на бял свят. Много обичам такива расови подлоги като теб.

2013.02.19 | 18:13

6
АДМИНИСТРАТОРЕ ,ЩО НЕ МИ ПУСКАШ КОМЕНТАРИТЕ ВЪПРЕК ,ЧЕ КОДА Е ВЕРЕН ?! ЗАЩОТО КРИТИКУВАМ БЪЛГАРИТЕ ЛИ ?!
АДМИНИСТРАТОР

2013.02.19 | 18:13

4
Пускаме коментари ,които критикуват само цигани и турци !!! Критики към българи не са толерирани в сайта !

2013.02.19 | 18:13

5
АДМИНИСТРАТОРЕ ,ДА ТИ ГО НАТРЯСКАМ ОТЗАД !!! КЕЛЕШ !
Иван Петров

2013.01.30 | 11:01

2
Всички виждаме какво правосъдие има в България през последните 23 години- стана традиция винаги виновните да са убитите и загинали граждани. Оневиняват се и защитават всички убийци - срещу големи пачки пари които се разпределят между съдии и адвокати !!!!
1

2013.01.29 | 10:46

1
Адвокатът на семейството Лъчезар Колев потвърди, че има изградено мнение. На първа инстанция прокурорите са си свършили перфектно работата, каза той. Поискали сме арбитражна ДНК експертиза, а участниците следва да дадат становището си по всички Поискали сме и нов свидетел и преразпит на един от главните свидетели на обвинението, каза Таков.

Добави коментар

Водещи новини