"Белнейски" отива на Апелативен съд

  • 13 юли 2011 07:47

  • 1393
  • 1
"Белнейски" отива на Апелативен съд
© Интернет

Според тях съдът на първа инстанция е допуснал груби нарушения по време на процеса.

Това е посочено в жалбата им до Апелативен съд. По думите на адвоката Марин Марковски решението на магистратите , Лазар Колев да бъде осъден на доживотна присъда без право на замяна за убийството на сестрите Белнейски, е съдебна . От два дни делото е в Пловдивския Апелативен съд.

В жалбата на адвокатите Марковски - баща и син, е посочено още , че присъдата на магистратите не е обоснована, изготвеният обвинителен акт не доказва участието на 31-годишния Колев в престъпленията, в които е обвинен.

Освен това според тях представените пред съдебния състав експертизи са противоречиви.

Защитата на Колев ще поиска също пред Пловдивския апелативен съд да бъдат изслушани СРС-та, за които прокуратурата твърди, че са изготвени от подслушвателните устройства, монтирани в якето на ключовия свидетел по делото Владимир Славов-Иширковеца.

За него адвокатите на Колев са категорични, че е лъжесвидетел.

Последвайте канала на

1393 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
родолюбец

2011.07.13 | 18:50

1
смърт не доживотен за изверга.ЗА това нее добре нашето правосъдие защото има такива адвокати като Марковски,който обикновено защитава истинските престъпници.Трябва му отнемат правата на тоя тюфлек.....господ да го убий и той е престъпник ,бял ден да не види

Добави коментар

Водещи новини