Гугушева е редови прокурор

  • 17 януари 2013 15:02

  • 1808
  • 4
Гугушева е редови прокурор
©

Галя Гугушева вече е редови прокурор. За кратко тя бе издигната от СДС за конституционен съдия.

По предложение на главния обвинител Сотир Цацаров Висшият съдебен съвет я освободи като заместник-ръководител на Апелативната специализирана прокуратура. Мотивите към предположението са написани от Борислав Сарафов, който беше пряк ръководител на Гугушева към момента на избухването на скандала с имотите на семейството й, предаде БНР. Според него не може прокурор, върху когото има и най-малка сянка на съмнение да заема ръководен пост.

Самият Сарафов от днес е заместник главен прокурор. Заместник на Сотир Цацаров стана и прокурорът от Пловдивската апелативна прокуратурата Пенка Богданова. Останалите двама нови членове в екипа на новия главен прокурор - Ася Петрова и Камен Михов, ще бъдат гласувани след извънредното им атестиране.

Последвайте канала на

1808 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
SS

2013.01.17 | 20:37

4
Хубава снимка! Аз докарвам такова изражение след 3 дневен запой!

2013.01.17 | 18:28

3
А онова прасе Сотир Цацаров, заради когото промениха закона, за да встъпи в длъжност, и по този начин потъпкаха Конституцията, кога ще го направят редови прокурор? Смях. Питайте някой редови съдия или прокурор какво му е мнението за Цацаров? Никой не може да му каже копче, защото знаят на кого е подметка. Боко успешно успя да намърда свой човек и в съда, при това за цели СЕДЕМ години. Каква демокрация, какви пет лева...
Бай ГанЪо

2013.01.17 | 18:28

2
И какво стана с тази жена?Наругаха я,наплюха я-нея и цялото и семейство и никой не доказа нищо за нейна вина на всичкото отгоре я понижиха!Ей тук в Булгаристан всичко може,всичко става!Как може?Някой не се ли замисли че може да не е виновна?Станали сме отврат хора,жълтурковци в новините.Искаме да сме като немци,ама няма как да станем с това мислене.Искаме заплатите им,ама и това няма как да стане.
wv

2013.01.17 | 18:23

1
А защо не е в затвора ?

Добави коментар

Водещи новини