4 г. затвор за британеца, гаврил се с две деца от с. Стамболово (снимки)

  • 15 януари 2013 16:18

  • 1432
  • 1
4 г. затвор за британеца, гаврил се с две деца от с. Стамболово (снимки)
© Булфото

Ефективна присъда от 4 години постанови Районният съд във Велико Търново за британския гражданин Пол Рейнъф, обвинен  за блудство с две малолетни деца. По три години условно получиха родителите на децата Севдалина Петрова и Румен Маринов, за това, че са улеснявали Пол Рейнъф да извършва блудствени действия с децата им. Солидарно тримата трябва да платят 20 000 на децата, по два граждански иска.

Пол Рейнав беше арестуван през месец май с обвинение за блудство с две малолетни деца от павликенското село Стамболово. Обвинението на Районна прокуратура Велико Търново против него е, че за времето от лятото на 2011 година до април 2012г. е блудствал с момчетата, ненавършили четиринадесет години. Обвинението срещу майката и бащата на момчетата е за това, че са съдействали на престъплението. Отнети са им родителските права, а децата са настанени в социален дом.

Делото протече по съкратена процедура и може да се обжалва пред следваща инстанция в петнадесетдневен срок. По думите на съдията по делото при влизане на присъдата в сила, британският гражданин може да я излежи в английски затвор, по силата на спогодба между двете страни.

Последвайте канала на

БТА
1432 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Sofia

2013.01.16 | 10:41

1
А къде е Цв Цв и Европейския съюз да кажат- че боклука заслужава до живот.Ще ми идват тука тия болни мозъци да ни убиват и да се гаврят с децата ни и да купуват земите ни,след това да имат право на глас тия извратени и празни същества.

Добави коментар

Водещи новини