Отмениха смъртната присъда на българите в Малайзия

  • 14 януари 2013 18:44

  • 1643
  • 0
Отмениха смъртната присъда на българите в Малайзия
©

Смъртната присъда на осъдените българи в Малайзия за трафик на наркотици е заменена с доживотен затвор. Това съобщи пред Нова телевизия бащата на Георги - Диньо Бакалов.

"Адвокат в Малайзия действа по делото, защото предстои произнасянето на втора инстанция. На 15 декември отмениха смъртната присъда в Малайзия. Това написаха и в местните медии в края на миналата година. Заменят смъртното наказание с доживотен затвор", обясни Бакалов.

"Вижте, те са невинни. Знаете ли, съдията, когато им дава присъдата, им е казал, че знае, че са невинни, но трябва да се произнесе. В същото време Георги Георгиев е пуснат поради липса на доказателства. Обръщам се към младите да нямат доверие на никого. Това е. Аз искам синът ми да излезе от затвора, да се върне. Георги Георгиев ги е накарал да пренесат куфарите, а е скрил в тайници амфетамините.

Двете момчета знаят, че ще пренасят виагра. В последствие са намерени ДНК следи само на Георги. Подведени са хлапетата. Вижте, те са наивни деца. Те не са знаели какво пренасят. Не знаят, че има тайници", коментира още бащата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1643 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини