Разпитват Ихтиманския по "Наглите"

  • 11 юли 2011 11:03

  • 2575
  • 1
Разпитват Ихтиманския по "Наглите"
© Булфото

Софийски градски съд ще разпитва днес Валентин Михайлов – Ихтиманския.

Той е защитен свидетел, но ще дава показания по реда на анонимен свидетел. Съдът реши да разпита свидетеля, осигурен от Прокуратурата, по реда на анонимен свидетел с оглед неговата защита и сигурност.

На Ихтиманския е взета мярка за защита по чл. 6, ал. 1 от Закона за защита на лица, застрашени във връзка с наказателно производство.

Досега Михайлов е бил разпитван пред съдия и е дал е дал показания срещу част от групата за отвличания. Валентин Михайлов ще бъде разпитван в друго помещение на Съдебната палата.

По-късно днес страните ще се запознаят с неговите показания и евентуално ще му отправят допълнителни въпроси.

Припомняме, че подсъдими по делото са Ивайло Евтимов, Прокопий Прокопиев, Даниел Димитров, Любомир Димитров, Радослав Лебешковски, Павел Петков и Митко Лебешковски, Кирил Кирилов и Цветозар Славчев. Ивайло Евтимов и Прокопий Прокопиев.

Те са обвинени в това, че са образували и ръководили организирана престъпна група, създадена, за да извършва отвличания на лица. Всички от групата са обвинени и за извършени 11 отвличания и един опит, съответно на Мехмед Чакър, Михаил Краус, Джорджио Марков, Венислав Величков, Ангел Аврамов, Камелия Аврамова, Георги Георгиев, Васил Маникатов, Киро Киров, Борислав Атанасов, Румен Гунински и Борислав Динев (опит).

Последвайте канала на

2575 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1

2011.07.11 | 14:55

1
WW W. ORIG INALNI . BE - - -Футболни тенниски Сезон 2011/2012

Добави коментар

Водещи новини