Лечков: Разкарват ме по съдилищата като маймуна

  • 07 юли 2011 15:02

  • 1461
  • 1
Лечков: Разкарват ме по съдилищата като маймуна
© Булфото

След разпита на 8 от всичките 18 свидетели, обвинителят по делото прокурор Пламен Стефанов поиска да бъде направена съдебно-психиатрична експертиза на Лечков.

Целта й - да се установи дали държанието на обвиняемия, който прекъсваше и репликираше обвинителя по време на заседанието, не е повлияно от наркотици.

Прокурорът се мотивира с думите:

„Подсъдимият Лечков се държи с мен инфантилно и неподобаващо".

По време на разпитите на свидетелите по делото, най-дълго говори Радостин Русев. Той обясни, че фирмата му се е настанила в бившия зенитен полк по устна договорка с кмета Лечков.

Там имало вече и други фирми. Според свидетеля Русев не е възможно някой да се самонастани, тъй като теренът бил пазен от общинска охранителна фирма. Разпитани бяха осем свидетели, двама отсъстваха - единият бил болен, а другият - нередовно призован. На утрешното заседание ще дават показания още осем свидетели.

Преди започване на заседанието днес Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. заяви:

„Обвинението срещу мен е неоснователно, естествено. На импотентен катаджия това са му възможностите. Да ме разкарва по съдилищата като маймуна. Делото ще завърши в моя полза."

Сливенският кмет е обвинен, че като длъжностно лице е нарушил своите служебни задължения и с това е нанесъл щета на общината в размер 671 368 лева.

Последвайте канала на

1461 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.07.14 | 23:10

1
Egati i kosmatiq narkomanski GYZ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини