Постоянен арест за Драгановеца и Котарака

  • 03 декември 2012 14:45

  • 1791
  • 0
Постоянен арест за Драгановеца и Котарака
©

Постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" наложи Пернишкият окръжен съд на Стоян Кръстев - Драгановеца и Димитър Димитров - Котарака.

Драгановеца и Котарака бяха арестувани миналата седмица с 36 кг хероин при акция на ГДБОП. По информация на МВР дрогата е внесена от Турция и е трябвало да бъде изнесена за страни от Западна Европа. Тя бе открита в управляван от Котарака "Фолксваген Фаетон". Наркотрафика ръководел перничанинът Стоян Кръстев, който има излежана тригодишна присъда за наркотици и оръжие. Преди няколко месеца той бе осъден от Пернишкия окръжен съд и на три години условно с петгодишен изпитателен срок за нанесен бой на негови работници във фермата му в село Витановци.

У задържаните бяха открити и много мобилни телефони с български и чуждестранни СИМ карти, 50 боеприпаса 22-ри калибър, различни суми в български левове, турски лири и 57 000 евро, които са иззети от Кръстев. Димитър Димитров е внесъл жалба по наложената мярка от Пернишкия окръжен съд. Искът му ще бъде гледан от Софийския апелативен съд на 6 декември.

Последвайте канала на

БТА
1791 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини