Подсъдим по делото „Килърите”: Цветан Цветанов да ми се извини

  • 26 ноември 2012 14:08

  • 847
  • 1
Подсъдим по делото „Килърите”: Цветан Цветанов да ми се извини
©

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Валентин Цоновски да ми се извинят и да ми поискат прошка. За това призовава пред Шуменския окръжен съд подсъдимият по делото „Килърите” Георги Вълев, предаде БНР.

Днес е поредният ден от неговата защитна реч. Той поиска извиненията заради действията спрямо него. „Кой знае какво още ще ми се случи от тази държавна организирана престъпна група. Може би трябва да поискам защита от ЕС”, заяви Вълев.

Той допълни: „Който ме обвинява, трябва да знае принципа на маймуната и плода - преди да го лапне, да разбере дали може да се освободи от него”. Вълев нарече обвиненията срещу него „въздушен балон, на които е дошло времето да се спука” и обвини прокурор Ася Петрова, че е изнесла процеса в медиите на принципа „дръж народа в мъгла, за да му е ясно”. „Сега мисля по-скоро как да си изчистя името пред българската общественост и в чужбина”, каза още Вълев и разказа пред съда за получените от него международни и национални отличия като общественик. В момента Вълев представя пред съда своеобразен обвинителен акт, който той е написал на базата на свидетелски показания. Делото продължава.

Делото срещу „Килърите” започна на 27 юни 2011 г. Пред съда като обвиняеми се изправят Петър Стоянов – Сумиста, Васил Костов – Кеца, Янко Попов – Туцо, Георги Вълев, Петър Атмаджов и Райчо Стойнев. Те отговарят пред закона за участие и ръководене на организирана престъпна група, умишлени убийства и палеж.

Последвайте канала на

Десислава Станева
847 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ТТ

2012.11.27 | 06:48

1
Стойте си там господа,където сте в момента и се надявайте да дойдат БКП на власт. Веднага ще ви направят активни борци. То ще бъдат привилегии,отговорни постове,доживотни пенсии( не присъди ) почести и т.н. Вярвайте ми,случвало се е вече.И пак ще тръгнем по "Пътя към светлото бъдеще".....мама ви помиарска

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини