Никол Станкулова е опасна на пътя

  • 15 ноември 2012 15:38

  • 6662
  • 1
Никол Станкулова е опасна на пътя
© Булфото

Една от участничките във VIP Brother - Никол Станкулова - е опасна на пътя. Това е обявил плевенски съдия.

Синоптичката бе засечена от полицейски патрул да шофира своето „Пежо 206“ със 142 км/ч при разрешени 90, пише "Стадарт". Тя обжалва в плевенския районен съд глобата от 210 лева за нарушението и отнемането на шофьорската й книжка за три месеца.

Управлявайки колата си със с 52 км в час над допустимото, хубавицата застрашила както своя живот, така и живота на околните. Това отсъди съдия Красимир Димитров и категорично отхвърли жалбата й против полицията. Магистратът дори се позовава на личния си опит като шофьор и твърди в мотивите си, че при такава скорост на Никол щели да трябват 200 метра, за да спре.

Никол не излезе от шоуто и не се яви на последното заседание по делото тази седмица в Плевен. Тя била хваната с превишена скорост на 6 януари миналата година на главния път София – Русе, недалеч от Долни Дъбник. Подписала без възражения акта, който й съставили двама плевенски катаджии. Чак по-късно решила да си опита късмета и да отхвърли наказателното постановление в съда. В жалбата си хубавицата сочи несъгласие с начина, по който било установено нарушението й. Има и съмнение за техническата годност на радара на ченгетата. Пред съда обаче се оказа, че уредът бил изправен.

Станкулова загуби и 12 контролни точки в талона си.

Последвайте канала на

6662 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Осведомен

2014.04.16 | 00:30

1
Лъжат! Пежото не е 206, а RCZ. Разликата е съществена.

Добави коментар

Водещи новини