Найденов: Не сме решили дали ще подкрепим вота на недоверие

  • 15 ноември 2012 07:44

  • 985
  • 0
Найденов: Не сме решили дали ще подкрепим вота на недоверие
©

Ние ще се включим в преговорите за вот на недоверие, искан от ДПС, но още нямаме ясна позиция дали ще го подкрепим или не, това заяви депутатът от БСП Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен в сутрешния блок на БНТ.

Според него животът на българина е поскъпнал с 20% по време на управлението на ГЕРБ и  хората се питат как ще си платят сметките.

"Вотът на недоверие не е, за да тества кой с кого има допирни точки, а е срещу цялостната политика, която провежда ГЕРБ. БСП е  категорична опозиция на сегашните управляващи. Най-близкият проблем е бюджетът. Погледнат от хората той не решава нито един проблем - нито бедността, нито в здравеопазването, нито приходите и др. Ние имаме по всеки един проблем конкретна мярка", заяви още депутата от БСП.

БСП ще питаме хората в събота дали са доволни от своя начин на живот. Вижте какво се случва в Европа, хората протестират от управлението на десницата в цяла Европа, заяви Найденов.

Попитан защо един техен успешен кмет, какъвто е кметът на Съединение, е сменил партията, той отговори, че защото е бил купен, а не отива в ГЕРБ от любов към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Според депутата от БСП градоначалникът ги е сменил с управляващите, за да е добре общината му.

Запитан защо в България не може да се случи един масов протест, който да изрази недоволството на българина, Найденов заяви, че това се дължи на  търпение и страх. "Има едно огромно натрупване на бедност. Тук трябва да се запитаме ние в криза ли сме или не сме? Защо в продължение на 4 години са замразени доходите", запита още той.

Последвайте канала на

985 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини