Премиерът ще участва в среща „Приятели на Кохезията”

  • 12 ноември 2012 13:42

  • 468
  • 0
Премиерът ще участва в среща „Приятели на Кохезията”
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще участва в срещата на високо равнище на държавните и правителствени ръководители, участващи в групата „Приятели на Кохезията”, съобщиха от правителствената пресслужба.

Във вторник, 13 ноември, министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще вземе участие в Срещата на високо равнище на държавните и правителствени ръководители, участващи в групата „Приятели на Кохезията”. Дебатът ще се проведе в сградата на Европейския парламент в Брюксел. По време на срещата държавните и правителствени ръководители ще подчертаят подкрепата си за силна политика на сближаване на ЕС в контекста на предстоящото приемане на многогодишната финансова рамка.

Срещата е организирана от председателя на ЕП Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден, съвместно с полския премиер Доналд Туск и португалския му колега Педро Пасос Коелю.

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще бъде придружаван в Брюксел от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и министъра по управление на средствата от ЕС Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Последвайте канала на

468 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини