Бойко Борисов: Километър магистрала в Гърция е 17 млн. евро, а у нас - 2,5 млн.

  • 09 ноември 2012 14:17

  • 1728
  • 5
Бойко Борисов: Километър магистрала в Гърция е 17 млн. евро, а у нас - 2,5 млн.
©

Положихме доста усилия по усвояване на европейските фондове.

Това заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на семинар на групата на ЕНП в Комитета на регионите на тема „Големите градове – генератор на растеж, икономическо развитие и конкурентноспособност в регионите”. България сега усвоява над 30 пъти повече евросредства отколкото при предишното правителство, подчерта премиерът.

"95 % от парите за България от Европейската комисия сме ги договорили и се надявам до края на мандата да бъдат усвоени", каза още Борисов. Той подчерта усилията на кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. Видимо е, че "градът се променя и става много по-красив".

Ако погледнете колко струват метрото, магистралите, жп линиите в България и в другите европейски страни, ще видите озадачаващи разлики. Средно в България километър магистрала е 2,5 милиона евро. При нашите съседи Гърция, със същата природа, са по 16-17 милиона евро, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Километър метро в България е около 32 - 33 милиона евро. Една и съща машина копае тунелите, каза премиерът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1728 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.05.16 | 21:30

3
Тикво проста. В Гърция когато са правили магистралите са нямали ЕВРО. Това лято ходих на почивка в Атина .е кеф от границата до Атина само магистрала.Няма лот 1,2,3,4,5,6, и най важното има камери само в тунелите. А не като при нас в дърветата маскирани като птичи къщички.
nnndda

2015.05.16 | 21:31

5
Простия си ти синьо-рязано спинче!!Иначе квичахте като заклани че не ядете асфалт а пък ти харесват магистралите!!Гърците преди 30 години ги управляваше хунта!!А магистралите ги направиха като влезнаха евросъюза!!Тая магистрала дето я строиха до Солун заеш ли колко лота имаше?И колко време я строиха?Последната магистрала дето я построиха е до Игуменица пак с европейски пари!!А колко пари взеха за инфраструктура покрай олимпиядата бе чукундур?А през това време твоите спинозни съпартийци краднаха като за последно!!И тук ще стане като в Гърция и в другите европейски страни!!Но няма да управляват рязаните другари!!

2015.05.16 | 21:30

4
Остави го тоя простак да си говори каквото иска, вече даже и по новините не го слушам като го дават! Толкова глупости говори, че се затормозявам психически! Изборите идват! Надявам се и после справедлив СЪД за всички гробари и за останалите мишки от другите партий!

2015.05.16 | 21:30

2
Не знам за езиците, ама гледайте по телевизията как се развива Хитлер и неговата партия ... все едно гледам Борисов (по прякор тиквата) и ГЕРБ, даже и коментарите на очевидците са поразително еднакви, и за него едно време са казвали, че е луд, палячо и т.н. ама доведе света до катастрофа. Та и нашия е започва по същия начин!!!
дон пепе

2015.05.16 | 21:29

1
Тоя цървул с Гърция ли се равнява няма да е лошо да си изтрие жълтото около мутренската муцуна.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини