Министерството на земеделието обеща да осигури ски сезона на Витоша

  • 07 ноември 2012 20:47

  • 682
  • 3
Министерството на земеделието обеща да осигури ски сезона на Витоша
©

Министерството на земеделието и храните ще гарантира функционирането на ски съоръженията и пистите на Витоша, но софиянци няма да получат това, което заслужават – обновени и модернизирани ски писти и съоръжения. Това заяви пред журналисти министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Той бе помолен да коментира изказването на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че и тази зима софиянци ще останат без ски писти заради промените в Закона за горите.

Министерство на земеделието и храните e в контакт с "Витоша ски" АД, със Столичната община, с Югозападното предприятие и е договорен сезонът, но той няма да бъде по-различен от минали години, обяви по този повод Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Найденов на практика потвърди позицията на премиера, като обясни, че това е така, защото министерството отстъпи пред протестите на природозащитниците, за да не ескалира напрежението, но последиците от това са, че съоръженията остават в старото си недобро състояние, пише "Дневник". "Това е един от примерите, когато едно малцинство от 1000 – 2000 души може да наложи мнението си на 1.5 млн. столичани", коментира министър Найденов.

В началото на лятото стотици хора блокираха "Орлов мост" като част от протестите си срещу Закона за горите. По това време парламентът беше разрешил строежа на ски съоръжения. По време на протестите президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното наложи вето на закона, след което парламентът се съобрази с критиките му към закона и направи промени в него.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
682 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
!!!

2012.11.09 | 01:09

3
От М-ство на земеделието за ски сезона на Витоша -щели да осигурят 2000 броя бали от слама и люцерна покрай пистата.....
Марин

2012.11.09 | 01:09

2
Абе тоя простак Тома Белев напълно си срива Витоша като по план! Егати безсрамника! И сега какво, тия от протеста доволни ли са? Да ви е сладко по старите лифтове и пасете горе ливадите! Да Ви е честита "опазената" Витоша!
Калина

2012.11.09 | 01:08

1
Събудете се, хора!!!!! България трябва и има спешна нужда от модернизация. Не може вечно да седим в някаква дупка. Нима искате да живеете сред боклука и разрухата. Всички скиори искат и имат нужда от нови писти, нови лифтове.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини