СДС: Съюз "Единство" е като бягане с патерици

  • 29 октомври 2012 14:17

  • 1090
  • 0
СДС: Съюз "Единство" е като бягане с патерици
©

Скептичен съм към новосформирания национален съюз "Единство" от Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на и Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г.. Това е като бягане с патерици.

Това заяви в Русе депутатът от "Синята коалиция" д-р Михаил Михайлов. Някой се опитва да даде някакъв отговор на глобални въпроси,
но това не е стратегически отговор. Претенциозно е, не ми звучи автентично, а по-скоро като едно персонално оцеляване, допълни Михайлов. Според депутата е нужен нов десен субект, който да се ръководи от млади хора. В него да влязат представители от СДС и ДСБ и хора, които са разочаровани от двете партии и в момента стоят на страна.

Михайлов каза още, че утре ще предложи двамата членове на Комисията за защита на конкуренцията /КЗК/ - Александър Александров и Елена Димова, които антикорупционната комисия установи, че са в конфликт на интереси, да подадат оставка заедно с председателя на КЗК Петко Николов, който "знаел за тези неща".

Депутатът заяви, че ще внесе предложение за промени в закона за обществените поръчки заради случаите, в които фирми не плащат
на подизпълнителите. Фирмата, която кандидатства за обществена поръчка, трябва да покаже, че не дължи пари на подизпълнители, обясни Михайлов.

Последвайте канала на

БТА
1090 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини