Бойко Борисов ще посети Албания

  • 19 октомври 2012 16:14

  • 1099
  • 4
Бойко Борисов ще посети Албания
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и водена от него правителствена делегация ще бъдат на официално посещение в Албания на 22 и 23 октомври.

В рамките на визитата министър-председателят ще се срещне със своя албански колега Сали Бериша, с председателя на парламента Йозефина Топали и с кмета на град Тирана Лулзим Баша. По време на посещението ще бъдат подписани междуправителствени документи в сферата на образованието, науката и културата, икономиката и относно реадмисията на лица, пребиваващи без разрешение. Като част от събитията в рамките на посещението, ще се проведе и среща между български и албански бизнесмени с взаимни търговски интереси.

В българската делегация ще участват министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, министърът на икономиката енергетиката и туризма Делян Добрев, министърът на здравеопазването Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, министърът на образованието, младежта и науката Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко, министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, заместник-министърът на вътрешните работи Веселин Вучков и кметът на град София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1099 4

Коментари 4

Добави коментар
Доброжелател

2012.12.02 | 21:45

4
Бат Бийко защо не си останеш там да ги научуш на ред и дисципллина. Ния тук ще се оправим и без теб.

2012.10.21 | 09:35

1
Тука можем да се оправим без него, но нали някой трябва да се осира и ни срами в Eвропа.

2012.10.21 | 09:35

3
там и да си остане, дее*а неговата мила мамица рапонска дее*а....

2012.10.21 | 09:35

2
Върви, там белким албанската мафия се справи с теб.......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини