Субсидията на Тодор Великов отива при ГЕРБ

  • 30 юни 2011 13:23

  • 2122
  • 0
Субсидията на Тодор Великов отива при ГЕРБ
© интернет

Това обяви самият Великов в кулоарите на парламента.

„Аз прецених, че РЗС не изразходва демократично тези средства и не развива този проект, с който ние грабнахме 174 000 български избиратели. Затова реших да насоча субсидията си към друга партия”, каза той.

Великов обясни, че ГЕРБ ще получават парите за неговата субсидия от 1 юли.

Независимият депутат е на мнение, че законодателният регламент субсидията да следва депутата не бива да се променя. Позицията си той мотивира така:

„Направихме така, че създадохме частни партии. Защото тази субсидия не се използва за градеж на партията, а се харчи за леки коли, заплати. Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, даже заяви, че е вземал заплата от 5-6 000 лева, но няма решение на политическия съвет. Което означава, че тези партии са превърнати в частни дружества. Поради това законодателят правилно е решил, че тази субсидия следва депутата”.

Великов обясни, че с сметнал за редно да насочи своята субсидия към ГЕРБ, след като още пред март е обявил, че подкрепя правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

2122 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини