Росен Плевнелиев: Знаем какво е мястото ни на пътя на технологиите

  • 02 октомври 2012 11:22

  • 803
  • 0
Росен Плевнелиев: Знаем какво е мястото ни на пътя на технологиите
©

България се препозиционира по пътя на инвестициите. Това каза президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното при официалното откриване на завода за фиброоптични компоненти в столицата.

Световен лидер, символ на качество и най-доброто в технологиите за пренос на данни, инвестира в България и 100 млади, интелигентни българи ще получат едно добро бъдеще. Тук те ще произвеждат на световно ниво и ще продават на света произведеното в България, каза още президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Ако до 2008 г. се инвестираше в недвижими имоти, днес това са едва 15%, останалите 85% са фабрики, индустрии, машини, отварящи нови хоризонти за бъдещето. Гордея се, че именно Швейцария, държавата символ на най-високо качество, е избрала именно България.

Швейцария е изработила богатството си с векове, каза Плевнелиев. Знаем как да се позиционираме по пътя на технологиите. България успя само за една година да подобри своята конкурентоспособност и стана 12-та, а преди това беше 74-та. Швейцария е първа в тази класация. Но те избраха България и всички млади, които действат и са доблестни, каза още президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Последвайте канала на

Novini.bg
803 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини