Маргарита Попова заминава за Австрия

  • 01 октомври 2012 07:29

  • 819
  • 3
Маргарита Попова заминава за Австрия
©

На двудневно работно посещение в Австрия  заминава правосъдният министър. Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще посети Виена по покана на Международната антикорупционна академия, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

С ръководството на антикорупционната академия вицепрезидентът ще проведе разговори за подписване на Меморандум за сътрудничество на организацията с Националния институт по правосъдие. Ще бъдат обсъдени лекторски курсове на български специалисти по въпросите на сътрудничеството в областта на борбата с корупцията и организираната престъпност.

В австрийската столица вицепрезидентът ще посети българското училище „Св. Св. Кирил и Методий” и ще се срещне с ученици и преподаватели. Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще има среща и с представители на специалността „Българистика” във Виенския университет и ще присъства на литературно четене на българския поет Пламен Дойнов. Четенето е по инициатива на посолствата на страните от Европейския съюз за представяне на творчеството на известни европейски автори от държавите членки.

Последвайте канала на

819 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.10.02 | 11:35

3
A, KADE OTIVA MAGI
Dr

2012.10.01 | 11:54

2
Абе,тя не беше ли вицепрезидент.
bz

2012.10.01 | 11:54

1
Алоо, София! Отдавна не е правосъден министър. Поправете си форлагето, моля ви!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини