Бойко Борисов срещу гей декларации от кандидат-депутати на ГЕРБ

  • 25 септември 2012 09:51

  • 1718
  • 3
Бойко Борисов срещу гей декларации от кандидат-депутати на ГЕРБ
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и заместникът му в партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа категорично се обявили против предложението на председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на кандидат-депутатите в листите на управляващата партия да попълват декларация за сексуалните си предпочитания.

Основният му аргумент бе, че така същите тези хора няма да бъдат зависими от изнудвачи, добрали се до тяхната тайна по някакъв начин. “Тази тема изобщо няма да се обсъжда на заседание на Изпълнителната комисия”, отсече много високопоставен ГЕРБ-ер пред “Труд”. И допълни - “Много уважавам Велчев, ценен е за партията, защото е честен човек.  Но понякога е твърде откровен, което не е добре за политик. След като БСП влезе в този тъп СПИН-скандал, сега остава само ние да се замесим в гей скандал”, твърди Труд, позовавайки се на анонимен източник .
Борисов се обявил и против предложението кандидат-депутатите да предоставят бележки от местния психодиспансер, че не се водят на учет.

Последвайте канала на

Novini.bg
1718 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
мяуууу

2012.09.26 | 11:41

3
не е важно какъв е а каква работа върши а иначе курвите и гейовете по рождение се познават но лудите....там вече е трудно?:)
червен вятър

2012.09.26 | 11:40

2
ненадо грустить господа геи, за то что Вы однаждый на лезвье полегли. Настоящий гей- это знакомый только одного партнера. Но это-невозможно. Следуеть нет геев искреннее. Поэтому, не сможеть ОН - гей быть в партию настоящий человек. Он будеть некая кикимора|тетя| с фикций.

2012.09.26 | 11:40

1
Бойко не заставай срещу геовете, че ще ти го начу...т

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини