Методи Андреев: Наблюдаваме гледане на боб в политиката

  • 28 юни 2011 08:00

  • 1529
  • 4
Методи Андреев: Наблюдаваме гледане на боб в политиката
© Булфото

По този въпрос разговаряха Николай Бареков и Методи Андреев, бивш председател на Комисията по досиетата и член на СДС.

"Не крия, че при тая липса на ярки личности в политиката като кандидати за президенти не е тайна, че в момента Синята коалиция не излъчи ярка политическа фигура. Какво ще правят хората, които традиционно гласуват за дясното? Вероятността този кандидат да стигне до балотаж е никаква. Какво ще правим ние?", заяви Методи Андреев.

По думите му в този случай дясноориентираният избирател почва да търси нещо, което смята, че е близко го дясното, т.е. ГЕРБ.

"Това, което наблюдаваме напоследък, е гадаене на боб. Техният кандидат е ясен, това е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той може да е всякакъв, но е една ярка политическа фигура", каза Андреев.

"Ако ГЕРБ се страхуват, че без Бойко не могат да съществуват, значи не са никаква партия. Рано или късно партията ще получи един сериозен трус", прогнозира той.

Според него на балотажа трябва да има ярко противопоставяне. Една ярка политическа личност като Борисов и една Кунева ще са там, смята още Методи Андреев.

Последвайте канала на

1529 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Тоби

2011.06.28 | 21:08

2
Филип Димитров е най-силната кандидатура на ГЕРБ за президент . Печели още на първи тур с 56 %.
Желю

2011.06.28 | 22:17

4
Филип / също като Горби/го е страх да се появи в Държавата си ,която опропасти. Само че,онзи с изкуствения белег на главата опропасти стотици други нации-не само Русия.
ДС-офицер

2011.06.28 | 22:13

3
Тая кукла на конци пак ли се появява на синия небосклон.Няма ли един умен човек от СДС да се усети какъв е Мето Андреев.
Син

2011.06.28 | 21:08

1
Абе, Андреев! Престани с това превиване на кръст пред ГЕРБ! Съсипахте Синята идея, скапани сини функционери! Бийте шута на Борисов и се определете като истинска дясна алтернатива! Каква дясна партия е ГЕРБ бе! Абсолютни малоумници сте! Скъсайте с ГЕРБ, за да намерите поддържници на изборите! Иначе сте пълен аут!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини