Яне Янев: Нямам вуйчо владика във властта

  • 20 септември 2012 19:31

  • 669
  • 2
Яне Янев: Нямам вуйчо владика във властта
©

Има много стреснати и гузни съвести в парламента, заяви Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, пред камерите на TV7.

Според него, Росен Плевнелиев е усетил най- добре целта на комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта. След днешните дебати в парламента, депутатите решиха именно Янев да оглави комисията. Такива комисии има в редица държави в Европа, допълни Янев. Ние сме парламентарна република и точно заради това тази комисия се създава в НС. Тя няма да попречи на другите служби да си вършат работата. Според лидера на РЗС, социалистите се страхували от него, защото нямал вуйчо владика във властта и бил тръгнал сам от Сандански.

Докато аз съм председател на комисията тя ще си върши честно и съвестно работата, продължи Янев. Очаквам опозицията да се опита да бламира работата ни и непрекъснато да пречи. По- този начин те ще се опитат да си заметат следите. Комисията няма да служи за разчистване на сметки преди изборите. Това е специалитет на БСП и ДПС, уточни Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Работата ни ще е прозрачна, като ще има пресконференции и непрекъснато ще се отчитаме пред обществеността, завърши той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
669 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.09.22 | 08:19

2
За сметка на това пък си имаш як тъпкач, банкянски!
Иван

2012.09.22 | 08:19

1
Яни Яни - ти си тревопасно животно-ще видим по-късно и твоите кирливи ризи-щом така Бойко Борисов те е впрегнал

Добави коментар

Водещи новини