Атака издига Николай Пехливанов за кмет на София

  • 28 юни 2011 06:40

  • 4714
  • 1
Атака издига Николай Пехливанов за кмет на София
©

От 11 часа днес партия "Атака" ще представи кандидат-кмета си за столицата. Депутатът от партията Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер. още в началото на месеца обяви, че ще се състезава за поста.

Пехливанов обяви, че има визия за генералното решаване на проблемите на столицата. Първата задача на националиста ако бъде избран на "Московска" 33 ще бъде да премахне високоговорителите на джамията "Баня Башъ".

Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер. стана известен и с предложенията за промени в  Закона за устройството на територията, според които трябва да се прекрати порочната практика междублоковите пространства да се застрояват. Предвижда се собствениците им да се обезщетяват финансово.

Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер. е роден в Бургас през 1972г. Той е строителен инженер и предприемач. През годините е придобил професионален опит като служител в държавни компании и частни строително-инвестиционни фирми, специализирани в изграждането и управлението на жилищни сгради и ваканционни обекти.

След завършването на висшето си образование започва работа в Дирекция за национален строителен контрол (ДНСК). Насочва се към частния бизнес през 2004 г ., като основава строително-инвестиционната си компанията „ГрийнЛайф”. За периода 2004-2010 г. е реализирал повече от 20 строителни проекти в районите на к.к. Пампорово, Созопол и Банско. Компанията е лидер в строителството на ваканционни обекти с клиенти от Русия, Великобритания, скандинавските страни, Полша, Испания и Гърция.

Член е на Камарата на предприемачите в строителството, както и на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и Националната асоциация на строителите на жилища (НАСЖ).

Член е на Българската търговско-промишлена палата.

Последвайте канала на

Novini.bg
4714 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Случайно минаващ.

2015.04.07 | 12:24

1
Хубаво че не е роден в София че има Софиянци в повече.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини