Мая Манолова: ГЕРБ отклонява вниманието с претоплени манджи

  • 20 септември 2012 07:49

  • 827
  • 0
Мая Манолова: ГЕРБ отклонява вниманието с претоплени манджи
©

Парламентарното мнозинство на ГЕРБ водено от Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, се опитва да направи световен рекорд по разследващи комисии. Защо точно сега Янев се опитва да създаде разследваща комисия за кабинета "Станишев"  е един въпрос, чийто отговор е, че по този начин се правят опити да бъдат замазани очите на хората. Тройната коалиция вече беше разследвана и нищо не беше установено, но явно ГЕРБ са в паника. След като опоскаха държавата, създадоха най-големия брой корупционни скандали. Те се опитват да отклонят вниманието от тях с едни претоплени манджи. Това заяви червената депутатка Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в ефира на БНТ.

"Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, е сляп и глух за всичко, което се случва днес. Защо случая с депутата Коцев, който лъсна напоследък - не е разследван, а се знае от една година, че е изнудвал шефа на АЕЦ"Козлодуй", попита  Манолова. Тя бе категорична, че разбира депутата от РЗС , защото той иска да си осигури своята малка трибуна. "Но ГЕРБ не ги разбирам, защото те играят второстепенна роля в тази ситуация", заяви още тя.

Липсата на аргументи от страна на ГЕРБ ще се компенсират с комисии-димки, категорична е депутатката от БСП.

Нагло е от страна на управляващите да прехвърлят топката в полето на опозицията като замесят Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в в скандала с пребития шеф на АЕЦ "Козлодуй", заяви още Мая Манолово.

Последвайте канала на

827 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини