Яне Янев призова: БСП да си плати за референдума

  • 14 септември 2012 08:19

  • 1412
  • 4
Яне Янев призова: БСП да си плати за референдума
©

"Има едно или две дела за шпионаж за периода на Тройната коалиция", каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът  на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Той отказа да съобщи подробности, защото информацията е класифицирана.

"От РЗС настояваме да бъде създадена комисия за корупция по високите етажи на властта", заяви Янев. По думите му, огромни пари са изтекли от джоба на българския данъкоплатец по линия на АЕЦ "Белене" и на АЕЦ "Козлодуй".  "Изтекли са стотици милиони, които не са фактурирани", добави Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Според него, референдумът за АЕЦ "Белене", който организира БСП, е знак за конспиративното мислене на социалистите. По думите на Янев, БСП отново иска да окаже натиск върху българите. "Ако се проведе референдум и той се очертае като пълен провал, кой ще плати за това удоволствие", попита лидерът на РЗС. Той призова БСП да платят половината разходи за референдума и припомни, че социалистите получават милиони левове като субсидия.

"До няколко дни ще излязат наяве корупционните схеми в завода "Арсенал" в Казанлък. Там се произвежда оръжие, а не памук", каза Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1412 4

Коментари 4

Добави коментар
на № 1

2012.09.15 | 20:44

4
Ти сигурно си от групичката на Яни -дрънкалката - какво разбирате вие от магарешка политика и въобще -знаете ли какво значи РЕФЕРЕНДУМ . Референдума никога не е на ЕДНА партия той е за цялата държава и нация. Дори вече и в африканските държави започнаха да правят референдуми. Кой е Яни -тракториста за да се разпорежда в управлението на държавата..........
Червената жмел крала и засекретявала колко е ограб

2012.09.15 | 11:56

3
Червената жмел крала и засекретявала колко е ограбила българина..... а народа проЗд и чака още да го окрадът без сметка и кръчмар. Винаги ми е било интересно такъв умен народ, а да се остави на банда селски тарикати от бесепе да го ограбят пладнешки.... Срам, срам... някакви мързеливи червени селяни...

2012.09.15 | 11:55

2
по АЕЦ "Белене" и на АЕЦ "Козлодуй". "Изтекли са стотици милиони, които не са фактурирани" - бравооо откри топлата вода.

2012.09.14 | 22:38

1
Яне от "Арсенал" се снабдява с димки затова ги "разбира" нещата!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини