Божидар Божанов, ПП-ДБ: Ако бяхме популисти, сега щяхме да наскачаме и да сочим с пръст "защитниците на педофилите"

  • 18 септември 2024 19:30

  • 430
  • 3
Божидар Божанов, ПП-ДБ: Ако бяхме популисти, сега щяхме да наскачаме и да сочим с пръст "защитниците на педофилите"
© Булфото, архив

Днес комисията по демографска политика отхвърли законопроекта ни, с който се въвеждат ограничения за работа с деца за осъдени за сексуални посегателства срещу непълнолетни. Не прие и институционализирането на специализирана телефонна линия за подкрепа при онлайн тормоз, в т.ч. разпространение на материали, изобразяващи сексуални посегателства. Консервативните НПО-та също бяха против, написа Божидар Божанов от ПП-ДБ във "Фейсбук".

"Ако бяхме популисти, сега щяхме да наскачаме и да сочим с пръст "защитниците на педофилите", както се случва при други партии. Но вместо това ще работим да подобрим предложенията и да намерим подкрепа, за да постигнем резултат за закрилата на децата. Нашата цел винаги и във всичко е да се постигат резултати, а не да сеем разделения на всяка крачка. Това може и да носи лайкове, но не постига политически цели", допълва той.

От Оруел и Министерство на истината, през плоската земя, до отказа от ваксини: депутатите забраняват вече непозволената смяна на пола

"Чрез налични данни в регистри, в процеса на регистрация на трудовите договори, може да се осъществи превенцията на сексуални посегателсва срещу деца. Електронното управление е инструмент, приложим във всички сектори - тази превенция е още един такъв пример", пише още Божанов.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
430 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.09.18 | 22:21

3
Болки в ставите или гърба?! тогава е важно да прочетете това-----> shout.to/fortu

2024.09.18 | 20:58

2
Тов е с физиономия на педофил

2024.09.18 | 20:26

1
Защо в ПП няма поне един който да говори нормално. Всички до един болни мозъци. Кой гласува за тях.

Добави коментар

Водещи новини