Доц. Лозанов: Ако ГЕРБ не прекрачи червените линии Пеевски и Костадинов, може да има правителство

  • 17 септември 2024 18:06

  • 1466
  • 6
Доц. Лозанов: Ако ГЕРБ не прекрачи червените линии Пеевски и Костадинов, може да има правителство
© БТВ

Мисля, че тези закони трябва да се приемат. Лошото е, че вместо да се приемат законите, говорим за джентълменски споразумения. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ бившият председател на Съвета за електронни медии доц. Георги Лозанов по повод настояването на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да подкрепи в настоящия парламент приемането на трите ключови закона, които са условие за получаването на европейски пари.

Основните въпроси в България никога не се променят. Първият основен въпрос е дали обществените ресурси се изразходват справедливо, като този въпрос е свързан и с корупцията. Вторият основен въпрос е продължаването на европейскито развитие на България и откъсването от руското влияние. За съжаление, всички теми се свеждат до това кое е по-малкото зло, заяви доц. Лозанов.

Според политическия пиар Нидал Алгафари не е добре трите закона да бъдат приети в сегашното Народно събрание.

Ако се приемат законите, това ще стане на тъгъдък. Представяте ли си, че тази работа може да бъде свършена за 40 дена? Това ще стане много трудно, почти невъзможно е. По-добре това да остане за след изборите, посочи той.

И двамата гости в студиото се обединиха около мнението, че е възможно след изборите да бъде съставено редовно правителство.

Ивайло Калфин: Правителство, но не като сглобката, а с мнозинство в парламента и коалиционно споразумение

Проблемът е в това, че няколко човека трябва да седнат на маса. Президентът трябва да ги събере и да се обсъди каво ги събира и как можем да се измъкнем от ситуацията, в която сме попаднали, коментира Нидал Алгафари.

Очертаха се две нови червени линии – Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика. Ако не се прекрачват тези линии, може да има действия, които да доведат до някакво правителство. Важно условие е обаче тези линии да не се прекрачват. В момента ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в най-голяма степен е изправен пред избор – да прекрачи тези червени линии или да се върне към политическия център и отново да стане партия, с която могат да се правят правителства, отбеляза доц. Георги Лозанов.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е политик от доста време и е прагматик. Ясно му е, че след изборите едва ли ще може да се състави правителство само от две политически сили, затова подава мостове и към други формации, добави Алгафари.

По думите му войната в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще даде по-големи възможности на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" да работят заедно след изборите. Според политическия анализатор има вероятност ДПС-Доган да не влезе в следващото Народно събрание.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1466 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ne

2024.09.17 | 20:09

6
platen smeshnik kostadinov nikoga niama da upravliava sas grob a enicarskata svinia niama shans
Тото

2024.09.17 | 19:35

5
,Че това го знае всяко хлапе,тъпанар!!!
Bon

2024.09.17 | 18:43

2
Айде и тоя платен малоумник със същите опорки.. кой реши, че Пеевски е червената линия!? Една шепа жълтопаветници, които 4 години дъвчат едни и същи глупости.. Не гласувайте за престъпниците от подмяната!!
Asthfghl

2024.09.17 | 19:07

4
А да гласуваме за честната света вода ненапита Прасун Грухевски ли?

2024.09.17 | 19:04

3
Доц. Лозанов: Ако ГЕРБ не прекрачи червените линии Пеевски и Костадинов, може да има правителство ДА ИМА! Щом народа иска копейкин да го управлява, да ни доунищожи, да га гласува за ЛУМПЕНА копейкин. тогава не е нужно русия да ни напада с ракети и въвлече във война. всичко зависи от нас избирателите.
ШИБАМ КУPBИТЕ НА КОЗЯК 16

2024.09.17 | 18:32

1
ГОГО, ВИЕ С БРАТОВЧЕД ТИ ПЕТЪР СТОЯНОВИЧ НЕ СТЕ РАЖДАНИ. ВИЕ СТЕ CPAHИ.

Добави коментар

Водещи новини