Венко Сабрутев (ПП-ДБ): Притеснени сме кой ще бъде избран за нов главен прокурор

  • 14 септември 2024 11:16

  • 370
  • 6
Венко Сабрутев (ПП-ДБ): Притеснени сме кой ще бъде избран за нов главен прокурор
© NOVA

Не знаем кой ще е новият главен прокурор, но сме притеснени кой ще бъде избран.

Това заяви в студиото на „Събуди се” по NOVA Венко Сабрутев от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". По думите му се вижда тенденция да няма необходимата промяна в Прокуратурата. 

На 16 януари ще има нов главен прокурор

Сабрутев изрази съмнение, че служебният кабинет няма да успее да опази честността на предстоящите предсрочни парламентарни избори. Попитан кой, според него, е подходящ за нов премиер – равно отдалечен от всички партии, Сабрутев отговори, че преди да има имена, трябва да има правила. „Видяхме, че не можем да имаме доверие с ГЕРБ и не може да имаме джентълменско споразумение с тях. Положението е сложно, а политическата системата е в изключителен колапс”, допълни депутатът от ПП-ДБ.

По повод трагичния авиоинцидент край „Граф Игнатиево” той отбеляза, че в бюджета за 2024 г. са били заложени много над минималните 2% от брутния вътрешен продукт за Българската армия.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
370 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.09.14 | 13:11

6
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy
шарлатани гадни

2024.09.14 | 13:01

5
.................Венко Сабрутев (ПП-ДБ): Притеснени сме кой ще бъде избран за нов главен ................ама много сме притеснени щото май няма да е наш човек и ще ни погне за пачките, пуделите, парапетите, Джем корп и за каквото се сетите още.
твнт

2024.09.14 | 13:01

4
От държавата вече нищо не става, а тези ни занимават с турските си сериали ? Кой ли го интересуват тези партии ? Политиците ни не са на дъното а по лошо, те са спод него... Време е да се запитаме дали не трябва да се заменят из основи ? Трябват млади хора, образовани, търсещи разцмета на държавата... естествено срещу огромни заплати. Трябва и една Лаура Кьовеши тук, корупцията е покъртителна.
Тя

2024.09.14 | 12:49

3
АРЕСТ ЗА ВАС ШАРЛАТАНИ
Обективен

2024.09.14 | 12:41

2
ДА ПУСНЕМ ВОДАТА НА ВЕНКОСАБРУТЕВЦИТЕ.

2024.09.14 | 11:45

1
Притеснявай се Венко, притеснявай се, защото дупе да ви е яко.

Добави коментар

Водещи новини