Борис Бонев: ГЕРБ са лицемери и саботират опита за промяна на София

  • 12 септември 2024 21:14

  • 417
  • 5
Борис Бонев: ГЕРБ са лицемери и саботират опита за промяна на София
© Bulphoto (архив)

Преди седмица започна рязането на дървета заради ремонта на улица "Опълченска" в София. Живущите в квартала излязоха на протести. Обвиненията и политическите атаки, насочени към кмета на София Васил Терзиев, създадоха допълнително напрежение около проекта за разширяване на улицата.

"Решението да се отсекат тези дървета е взето от Комисията по екология, ръководена от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, по времето на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на 8 март 2022 година. Целият този проект, с всичките му фази, започва още от 2009 година, когато започват част от дейностите по подробния устройствен план. В цялата си дължина улица "Опълченска" е разширена във формат в три ленти в посока. Това беше последният участък, той е необходим за града", заяви председателят на групата на ПП-ДБ-СС в СОС Борис Бонев в "Денят ON AIR".

Той добави пред Bulgaria ON AIR, че 39-те дървета, от които 14 са от инвазивен вид, ще бъдат подменени с 50 нови дървета на улицата и още 50 в района.

"Нито аз съм специалист по садене на дървета, със сигурност специалисти не са и от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, предвид практиката и процента им на успеваемост със засадени и успешно оцелели дървета през годините на тяхното управление. Почти няма булевард в София, ремонтиран или изграден по тяхно време, на който дърветата да са оцелели. Ако има една дума, с която мога да опиша поведението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в по целия този казус, то е лицемерно", каза още Бонев.

Васил Терзиев: Проблемите в "Екоравновесие" могат да се решат само ако всички работим заедно

Според него ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се опитват да саботират всеки опит за промяна в столицата, включително и завършването на Околовръстния път.

Подготвените документи и планове за изграждането на Околовръстния път са отнели повече от 10 години работа, включително изготвянето на различни проектни варианти и парцеларни планове. Ако проектът бъде спрян или забавен, това би означавало ново забавяне от десетилетие, което ще има сериозни последици за развитието на София, стана ясно от думите на Бонев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
417 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.09.12 | 22:48

5
гейрб са джендъри

2024.09.12 | 22:48

4
ОСВЕН ТОВА СА ГЛУПЕНДЕРИ
Софиянец

2024.09.12 | 22:07

3
Ей педал, ще ти набия един шут в Г Ъ З А.

2024.09.12 | 21:40

2
Мис Бонка дълбокото гърло от гей организация Съсипи София да си трае и да лапа на недоносчето от ДС чурката
Мейн

2024.09.12 | 21:36

1
Мис Бони, ще лапаш здрави чурки

Добави коментар

Водещи новини