Общинарите от ГЕРБ-СДС с нова критика към кмета Терзиев, този път за пешеходните пътеки пред училищата

  • 12 септември 2024 11:35

  • 311
  • 4
Общинарите от ГЕРБ-СДС с нова критика към кмета Терзиев, този път за пешеходните пътеки пред училищата
© Булфото

За нас най-важното остава сигурността на децата, които тепърва ще се придвижват до домовете си или до училище, но какво се случва с маркировката по улиците и по-специално тази около училищата в София – никаква я няма. Това каза пред журналисти общинският съветник от групата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.  

Още през юли предупредихме, че договорите, свързани с пътната безопасност на София, са изтекли и местната власт не е направила нищо необходимо, нещо което е трябвало да стартира като процедура още шест месеца преди тези договори да изтекат, обясни Хекимян.

Той припомни, че в средата на август кметът съобщи, че започва усилено и интензивно маркиране и по-специално пред училищата и детските градини, като се очаква едва в края на октомври това да се случи и да бъдат маркирани пешеходните пътеки. Цяло лято не стигна на управляващите да го направят, заяви Хекимян, цитиран от БТА. Това е поредната лъжа на кметът Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите, но има и друг голям проблем. 

Започваме учебната година с пълна неяснота кой управлява столичното образование на ниво община. Това каза общинският съветник от групата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Диян Стаматов. Той посочи, че за 10 месеца кметът Терзиев е сменил четирима директори, които назначава без конкурс и без ясна политика. Няма политика и липсва на административна компетентност, каза Стаматов.

Започва обновяване на пътна маркировка и пешеходни пътеки в София

Терзиев трябва спешно да обяви конкурс за директор на дирекция „Образование“, за да има яснота каква е образователната политика в София, категоричен бе Стаматов. Той посочи още, че трябва да стане известно как става кандидатстването за детски градини и ясли, и разпределянето на общинските средства. В София има много образователни лидери, но няма кой да ги управлява, добави общинският съветник. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
311 4

Коментари 4

Добави коментар
Иванов

2024.09.12 | 13:48

4
Тоз арменец все недоволен и лае по новия кмет,а гербаджиите какво правеха освен метро

2024.09.12 | 13:46

3
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

2024.09.12 | 11:57

2
Ти кой беше,че да ми обясняваш ? И Софийско жителство нямаш.

2024.09.12 | 11:55

1
Софиянци си го избрахме а ти бягай от където там си изпълзял

Добави коментар

Водещи новини