Проф. Константинов за регистрацията на ДПС: Подобно нещо беше недопустимо, имаше пропуски и при охраната

  • 10 септември 2024 09:39

  • 1910
  • 5
Проф. Константинов за регистрацията на ДПС: Подобно нещо беше недопустимо, имаше пропуски и при охраната
© БНТ

"Вечни ситуации няма. Зад ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с стоят стотици хиляди избиратели и то не може да остане в това положение. Двадесет години съм бил член на ЦИК и такова нещо не съм виждал. Подобно нещо беше недопустимо, имаше пропуски и при охраната". Това заяви проф. Михаил Константинов в ефира на БНТ по повод скандала с регистрацията на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ЦИК.

"Оттам тръгна един абсурд - стоят едни хора и обясняват, че чакат регистрация за други избори, но така и така са дошли, затова ще се регистрират за тях", каза той и допълни, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е едно. 

"То има двама съпредседатели и един почетен председател". 

Двамата председатели не са в еквивалентна позиция от известно време. Единият е независим депутат, а другият е председател на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", уточни проф. Константинов.

Христо Панчугов: Битката в ДПС няма да приключи нито с решението на ВАС, нито с това на ЦИК

Досега за съжаление поведението на ЦИК не беше съвсем адекватно . Не беше съвсем укоримо, но направиха няколко неточни хода. Нека не се връщаме на тях, законът е над тях и е в интересите на българските граждани. Очакваме с нетърпение решението на ВАС. И преди бяхме казали, че почти всички процеси ще се съберат под шапката на ВАС", посочи още проф. Константонов.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1910 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Haaaa

2024.09.10 | 10:05

2
Професоре спрете да занимавате Българите с тия турци бе. Кво дирят в България.

2024.09.10 | 11:14

5
БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СА КОЛКОТО И ТИ!

2024.09.10 | 11:14

4
ЧЕРВЕНИЯ МИШОК Е В ШОК
глупавия

2024.09.10 | 10:51

3
цял един живот се блещите по телевизиите,бе.....готованковци,как не ви досрамя нито веднъж,бе.....

2024.09.10 | 09:51

1
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

Добави коментар

Водещи новини