Председателят на Камарата на представителите на Япония Фукуширо Нукага пристига а официално посещение пристига у нас по покана на Рая Назарян

  • 08 септември 2024 14:34

  • 429
  • 1
Председателят на Камарата на представителите на Япония Фукуширо Нукага пристига а официално посещение пристига у нас по покана на Рая Назарян
© Булфото (архив)

Председателят на Камарата на представителите на Япония Фукуширо Нукага ще бъде на официално посещение в България на 8 и 9 септември 2024 г. Визитата е по покана на председателя на Народното събрание Рая НазарянРая НазарянРая Назарян е родена на 16 септември 1985 г. в град Варна. Тя е, това съобщиха  от пресслужбата на българския парламент.

Официалното посещение ще започне с церемония по полагане на венец на паметника на Незнайния войн на 9 септември 2024 г. в 10.00 часа. След това председателите на парламентите на България и Япония ще имат разговор на „четири очи“ в историческата сграда на Народното събрание. Предвижда се Фукуширо Нукага да се разпише в книгата за официални гости на българския парламент.

 В 11.20 часа председателят на Народното събрание Рая НазарянРая НазарянРая Назарян е родена на 16 септември 1985 г. в град Варна. Тя е и председателят на Камарата на представителите на Япония Фукуширо Нукага ще дадат изявление за представителите на медиите.

 В рамките на визитата си в България председателят на Камарата на представителите на Япония Фукуширо Нукага ще разговаря с президента на Република България Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и със служебния министър-председател Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в.

В първия ден от посещението председателят на японския парламент ще посети Пловдив. Предвидено е в София Фукуширо Нукага да разгледа Храм-паметника „Свети Александър Невски“, Националния исторически музей и базиликата „Света София“.

Рая Назарян разговаря с японски депутати

Последвайте канала на

Валери Зайцев
429 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бай Ставри

2024.09.08 | 16:04

1
Герберско влечуго БОЙКОВА....

Добави коментар

Водещи новини