Илияна Йотова за скандалите в ДПС: Това е тревожен казус в навечерието на изборите

  • 31 август 2024 20:30

  • 717
  • 6
Илияна Йотова за скандалите в ДПС: Това е тревожен казус в навечерието на изборите
© Bulphoto (архив)

Темата ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с коментира и вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

Според нея, скандалите в движението са тревожен казус в навечерието на изборите, точно когато има нужда от стабилност на политическите партии, защото това е залог за бъдещо стабилно управление.

Йотова изрази надежда, че партиите ще успеят да се регистрират нормално за участие в парламентарните избори.

Напрежение и опит за нахлуване в сарая на Доган, оградиха с полицейски ленти имота в "Бояна"

„Правоохранителните и правораздавателни органи са в ситуация, в която трябва да издържат много тежък изпит и да докажат на българите, че могат да бъдат гарант за правова държава. Тъй като има закони, които трябва да се спазват“, заяви Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

„Още в началото на 90-те години би трябвало да сме се разделили с това, на което сме свидетели от вчера - с навлизане в имоти и с начин на уреждане на обществени и на частни отношения в България“, каза Йотова и допълни, че казусът има частноправен аспект.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
717 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.08.31 | 23:10

6
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy
баба гицка

2024.08.31 | 22:24

5
скрофата пак компетентна, по всички въпроси се обажда горката
само да напомня

2024.08.31 | 21:37

4
КАТИЛА е 103 килограмова лоена сфиня излязла от анала на психично болната му майка Ирена Димитрова.

2024.08.31 | 21:28

2
Червена свиня

2024.08.31 | 21:37

3
Ибан олигофрен
Bonth12

2024.08.31 | 20:36

1
Добро утро, Идвам през този канал, за да ви разкажа за нашите предложения и услуги. Представител съм на финансова институция "МЕРЛИН ФИНАНС" в партньорство с pibank, която оперира на европейския континент и предлага финансови услуги на физически лица и фирми. По този начин, за вашата кола, вашата къща, вашия брак, консолидирането на вашите дългове, реализацията на вашите проекти, накратко за всички ваши финансови нужди по каквато и да е причина... Ние сме тук, за да ви помогнем чрез надежден, бърз и много достъпен . Обикновено начисляваме лихвен процент от 2%. Ако проявявате интерес, моля свържете се с нас: bonthierry373@gmail.com Удовлетворението на клиентите е нашата единствена възможност. на Ваше разположение

Добави коментар

Водещи новини