Гергана Алексова: Такова нещо не се е случвало в БСП

  • 30 август 2024 07:59

  • 573
  • 0
Гергана Алексова: Такова нещо не се е случвало в БСП
© Кадър - Нова телевизия

Никой не си е позволявал досега да прави БСП заложник на егото си. Ние сме другари, всички да си оберат егото. Това призова Гергана Алексиева от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в ефира на Нова телевизия.

„Партията досега беше разделяна, отлепвана, това трябва да спре. Не мога да си представя, че бивш лидер доведе БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е до това състояние“, каза още тя.

По думите ѝ споровете кой реално представлява БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и има право да я регистрира за вота, са прецедент в историята на партията. "Такова нещо не се е случвало в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Практиката и устава казва, че когато председателят подаде оставка, неговите правомощия се прекратяват незабавно по собственото му желание”, поясни Алексова.

Алексиева отрече твърденията на Иван Ченчев, че деловодството на „Позитанов“ 20 е заключено. "Заради финансовото състояние до което беше доведена партията просто работят по-малко колеги", обясни тя.

Александър Симов: В БСП разрив няма! Има битка на Корнелия Нинова и още няколко души

Относно твърдениято на Ченчев, че са заплашвани членове на ЦИК, тя каза, че ако е имало заплаха или натиск, то те биха реагирали и има органи, които би трябвало да реагират.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
573 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини