"Да, България" иска общо явяване на изборите с ДСБ и ПП

  • 19 август 2024 12:28

  • 234
  • 0
"Да, България" иска общо явяване на изборите с ДСБ и ПП
© Фейсбук

Изпълнителният съвет на партия "Да, България" следва да изработи и докладва на Националния съвет стратегия за участие в изборите за 51-во Народно събрание, насочена към максимална консолидация на проевропейския и прореформаторски вот в център-дясното пространство.

Това се казва в резолюция на Националния съвет на "Да, България" от 18 август т.г., разпространена днес от пресцентъра на партията. 

За тази цел и в продължение на дадения през юни 2024 г. мандат Националният съвет възлага на Изпълнителния съвет да проведе разговори с партньорите от ПП и ДСБ.

Eкипът е в състав: Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“., Ивайло Мирчев и Божидар БожановБожидар БожановБожидар Божанов е ИТ експерт и предприемач, основател на компания за информационна сигурност. Има, както и заместващи членове - Яна Тодоранова и Александър СимидчиевАлександър СимидчиевД-р Александър Симидчиев  е пулмолог, интернист с дългогодишен опит в областта на белодробната, да завърши в срок до 27 август преговорите. 

Радев изненада всички: Отказа да подпише указа за служебния кабинет на Горица Кожарева заради Калин Стоянов

Припомняме ни, че преди два дни Националният съвет на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" даде мандат на Изпълнителния съвет да преговаря за явяване на предстоящите парламентарни избори в коалиция с "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Последвайте канала на

Росица Валентинова
234 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини