МВР шефът с призив към феновете преди срещата "Ботев" - "Панатинайкос"

  • 01 август 2024 08:53

  • 675
  • 0
МВР шефът с призив към феновете преди срещата "Ботев" - "Панатинайкос"
© Булфото (архив)

Вътрешният министър Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните с призив към феновете преди "Ботев" - "Панатинайкос".

"Призовавам футболните фенове, които днес ще посетят срещата между отборите на Ботев Плд и Панатинайкос да се въздържат от действия, нарушаващи обществения ред и от прояви на насилие!

Шествието на феновете трябва да зарежда с положителни емоции, да сплотява и да приобщава хората към футболната игра. Вандализмът, физическата агресия и ксенофобията не помагат на любимия отбор и отблъскват хората от този спорт.

Министър Стоянов пожела бързо възстановяване на ранените полицаи при мелето в Пловдив

Полицейските служители са създали необходимата организация за обезпечаване сигурността и обществения ред преди, по време на и след футболната среща. Те без колебание ще изпълнят своите законови правомощия и ще реагират на всяка форма на насилие и вандализъм.

Уважаеми фенове,

бъдете 12-ия играч за Вашия отбор, а не причина за финансови санкции, административни наказания за него, както и повод за груби нарушения на обществения ред!"

Последвайте канала на

Радина Лазарова
675 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини