Юрий Асланов: Шансовете на третия мандат не са големи, но стават и чудеса

  • 24 юли 2024 17:57

  • 430
  • 4
Юрий Асланов: Шансовете на третия мандат не са големи, но стават и чудеса
© Нова нюз

Не знам къде ще отиде третият мандат. Основните претенденти са двама. Шансовете на мандата не са големи. Е, стават и чудеса, трябва да вярваме. Това заяви Юрий Асланов в ефира на Нова нюз.

„След като всички са наясно, че шансовете за успех не са толкова високи, защо някои се стремят така към този мандат да го получат и какви ползи ще калкулират от това, че той няма да се осъществи?“, попита социологът.

Според него вариантите за третия мандат са БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, която беше разтърсена от вътрешни конфликти и драми, които не съм убеден, че са приключени, но въпреки това ръководството иска този мандат, за да се легитимира пред совите членове и симпатизанти, че те са правилните хора, одобрени от президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Те знаят, че Радев е популярен сред левите симпатизанти и един подобен знак ще им прозвучи като одобрение на президента за новото ръководство“, допълни той.

Доц. Стойчев: По-добре да ходим на избори, отколкото да имаме безпринципни мнозинства

Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ са почти единствената партия без вътрешни проблеми в сегашния парламент. За пореден път Радев ще даде знак, че тази партия като че ли е най-лоялна към него, и вероятно няма да създава проблеми за това, което той е намислил за продължителността на този мандат. За разлика от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“, ИТН не са поставени в ъгъла; вероятно са по-отворени за разговори с партии от т.нар. евроатлантически спектър. Те имат мост за разговори дори към „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“. По-логично ми се струва този трети мандат да отиде при ИТН“, категоричен е той.

Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“-“Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ не искат да има нови избори. Те не са в добро положение, трябва да извървят дълъг път за възстановяване на влиянието си сред избирателите, а това не може да се случи за 2-3 месеца. Те са все още наказаните политици на последните избори, които не са си изпили горчивата чаша до дъно“, каза още Асланов.

По думите му за всички партии остана темата за говоренето на собствените си поддръжници за това колко лоши са останалите партии. Друг разговор с хората няма. Партиите са в непрекъснат скандал едни с други. Работата върви на инат или на злоба, или на реваншизъм, затова не трябва да се учудваме, ако на предстоящите избори ударим нов рекорд на ниска избирателна активност.

„Има една добра новина – хората се научиха през тези няколко години да живеят и да се оправят независимо от държавата. Преди това непрекъснато се бориха за вниманието на държавата, за да прояви съчувствие към състраданието им. Затова сега нямаме криза в икономиката или в други области, освен в институциите“, допълни социологът.

Действията на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на той коментира с думите: „Той се опитва да демонстрира отново, дай Боже за последен път, влиянието си върху институциите и дълбоката държава, и да предупреди, че ако продължи тази атака срещу нещо, той ще извади козове, които няма да са приятни.“

Той е категоричен, че трябва борбата с корупцията да стане национална задача и култура, иначе ние няма да мръднем и със сантиметър от сегашното ни място.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
430 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
О , да....

2024.07.25 | 10:34

4
Чудото на " развития социализЪм " на Тато и БКП от което самия той се отказа а неговите хора си устроиха капитализЪма по техен тертип и под тяхно ръководство.........Та , надайте се на чудеса.......ако си нямате работа........
О , да....

2024.07.25 | 10:34

3
Чудото на " развития социализЪм " на Тато и БКП от което самия той се отказа а неговите хора си устроиха капитализЪма по техен тертип и под тяхно ръководство.........Та , надайте се на чудеса.......ако си нямате работа........
Анонимен

2024.07.25 | 06:02

2
30 и нагоре години едни и същи крокодили си дават мнението и нищо добро за народа явно всички са платени
ПИСНА НИ ОТ БАЯДЕРКИ

2024.07.24 | 20:09

1
Юрий Асланов: Шансовете на третия мандат не са големи, но стават и чудеса ГЛУПОСТИ, стават чудеса! ПИСНА НИ ОТ ЧУДЕСА. Искаме работещо правителство С ПЪЛЕН МАНДАТ и депутати с образование ПРАВО. Писна ни от ЧЕКНЕТА и баядерки.

Добави коментар

Водещи новини