Румен Христов: Третият мандат трудно ще се осъществи, вървим към избори

  • 20 юли 2024 19:33

  • 277
  • 3
Румен Христов: Третият мандат трудно ще се осъществи, вървим към избори
©

Според мен третият мандат много трудно ще се осъществи, вървим към избори. Това заяви в предаването предаването "Говори сега" по БНТ  лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в Лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Той коментира, че предложението за експертен кабинет не му се струва осъществимо.

"Винаги съм бил противник на т. нар. технически, експертни правителства. Смятам, че правителството трябва да е изградено от тясни политически фигури, да е ясно откъде идват, пред кого отговарят, кои политики провеждат, какви отговорности носят и за какво", каза лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Бойко Борисов: Това трябва да са последните избори

"Ние сме заявили преди отхвърлянето на правителството на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, че ако не се случи с първият мандат, няма да подкрепим втория и третия мандат, без значение при кого отива той", каза Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Относно предложената от ПП декларация, лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на заяви:

"В тази декларация отново са основно законите, които касаят правосъдната система. Не че те не са важни, но вътре например не видях закона за еврото, който по настояване на гуверньора на БНБ трябва да бъде приет час по-скоро, а вчера чух от министър Петкова, че той е готов в МС и че е внесен или го внасят в парламента. Това не е ли приоритет?"

Последвайте канала на

Мая Йорданова
277 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.07.20 | 21:04

3
СЕДЕСАРСКИЯТ ГОВ НАР ОЩЕ СИ МИСЛИ , ЧЕ Е НЯКОЙ , А В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ Е ПОРЕДНИЯТ ГЪ ЗОЛИЗНИК НА ХРАНИЛКАТА.
Анонимен

2024.07.20 | 19:50

2
Вас ви знаем вие с патериците бяхте на трибуната кокала не се изтърва
Анонимен

2024.07.20 | 19:49

1
Това ви е бизнеса

Добави коментар

Водещи новини