Тошко Йорданов: ПП саботират ДБ, инфантилизмът на Кирил Петков взриви втория мандат

  • 18 юли 2024 18:47

  • 1066
  • 14
Тошко Йорданов: ПП саботират ДБ, инфантилизмът на Кирил Петков взриви втория мандат
© БНТ

След всяко бедствие говорим следварително. В момента сме в същата ситуация. Голяма част от тези, които са на власт, гледат на средствата за превенция като на средства за усвояване за други цели. Ако парите се изхарчат за превантивни цели, щетите ще са по-малко. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ зам.-председателят на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" и председател на парламентарната група на партията Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. по повод кризата с пожарите в страната.

Видя се, че нямаме необходимата техника. Държавата реагира с каквото има, но повечето от машините ни са от миналия век. Нямаме и логистика, добави той.

По думите му няма смисъл в момента да се иска оставката на министъра на вътрешните работи Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните. По-добре е да се купи техника. Ако ще трябва да хвърчат глави, трябва да хвърчат главите на много хора, не само на сегашния министър, посочи Йорданов.

Той коментира и провала на опитите за съставяне на правителство с първия и втория мандат.

Можеше да има правителство още с първия мандат, ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не беше подходил така, че да смята себе си за център на Вселената. А в момента, с втория мандат, имаме Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, Лена БориславоваЛена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и и Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, които саботират партньорите си от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", които искат да започне да се водят преговори за съставяне на кабинет, отбеляза зам.-председателят на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен".

ПП-ДБ връщат втория мандат неизпълнен, не са събрали подкрепа

С "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" нямаме различия. В тази кризисна ситуация "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" постъпват правилно, "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" ги саботират. Вторият мандат се връща заради "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". Целият процес е взривен от инфантилизма на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, подчерта Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г..

Ако президентът ни връчи третия мандат, ще говорим с всички, ще търсим общите неща, това, което можем да направим. Ще проведем разговор за отделните сектори. Нашият подход е да направим управленска програма със срокове. По-добре е в кабинета министрите да са експерти. Ако подходът се смени и разговорът се проведе в конкретика, както вчера с "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", може да има мнозинство. Ще подходим практично и в разумен срок, няма да правим глупотевини, каза още Йорданов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1066 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2024.07.18 | 21:10

14
А твоят ще взриви третия.

2024.07.18 | 21:05

13
Тошко Йорданов: ПП саботират ДБ, инфантилизмът на Кирил Петков взриви втория мандат НАЙ-ГОЛЯМИТЕ ИНФАНТИЛИ В 50 ТИЯ ПАРЛАМЕНТ СА ИТН. ЗА ДА ИМАШЕ ПРЕВИТЕЛСТВО ЗАВИСЕШЕ ОТ ВАС. ВЕЧЕ Е КЪСНО ДА СЕ МИСЛИ ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА. ВИЕ МНОГО ШУМИТЕ ЗА МАНДАТ КАТО КЛОЗЕТНО КАЗАНЧЕ И ИСКАТЕ ДА ВИ ВЪЗПРИЕМЕМ ЗА НИАГАРСКИ ВОДОПАД. НЕЩАСТНИЦИ! ИНФАНТИЛИ. ВОДАТА ВИ ОТМИ С КОНКРЕМЕНТА В КАНАЛИЗАЦИЯТА. ПРАВЕТЕ СИ ШОУТО ПО тв ПОМИЙНА ЯМА.
БКП

2024.07.18 | 20:22

12
Тодоре Педал гнусен мамати и Боклук ИТН
България

2024.07.18 | 20:16

11
Тошкооо и ти си същия Боклук Лъжец как Шопара Марков,
112233

2024.07.18 | 20:13

10
Еййй загубеняк, видяхме Ви и Вас. И сега нищо няма да направите. Но Вие сте най-добрите и безгрешни.... Не става с омраза и постоянно заяждане с опонентите. ПП са такива, ДБ са ок. Стига с разделяй и владей. Ще трябва всички, да се научите да работите с всички. Иначе не сте за там ...

2024.07.18 | 19:20

9
ЧАЛГАТА ВОДИ ДО ИЗПРОСТЯВАНЕ И ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ

2024.07.18 | 19:20

8
Тошееееееееее ходи се прегледай главата не те слуша

2024.07.18 | 19:09

7
ИТН - подлоги!
Благоизтезар

2024.07.18 | 19:00

6
КВО.ТИ.ПУКА.ДА.СЕ.БЛАФИРАТ
патриот

2024.07.18 | 18:55

5
говнояд

Добави коментар

Водещи новини