Владислав Панев: Имаме нужда от обединение на демократичните сили

  • 16 юли 2024 21:15

  • 837
  • 8
Владислав Панев: Имаме нужда от обединение на демократичните сили
© Bulphoto (архив)

По отношение на целите за България - къде искаме да е страната след 5-10 години, в "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и ДБ няма противоречия. Друг въпрос е как това да бъде постигнато. Това коментира бившият зам.-председател на ПГ на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Владислав Панев в "Денят ON AIR".

"За мен това е правителство, подобно на служебното. Няма мандат да извършва големи промени в държавата, но през това време парламентът ще може да работи и да приеме законите за Плана за възстановяване. Има важни закони, залегнали като мерки за получаване на втория транш", подчерта той пред Bulgaria ON AIR.

По думите на Панев декларацията ще даде ход на разговори: "Дори да приемем, че едното "Величие", БСП, ГЕРБ и ДПС и Доган подкрепят тази декларация, няма да се съберат 160 гласа".

Кирил Петков: Колеги, вместо да ходите на море, дайте да запретнем ръкави и да се справим с корупцията

Безвластието през последните месеци коства огромни инвестиции, категоричен е той.

"В Унгария вече втори китайски производител на електромобили ще строи завод. Заобикалянето на високите мита, които Европа налага на китайски автомобили, води до дислоцирането на китайски заводи в Европа", даде пример Панев.

"Когато става въпрос за привличане на големи инвеститори, фантазията на мнозинството български политици, управляващи от 2007 г. насам, достига до това как да усвояваме повече европари. Икономиката ни не е реформирана и не работи на пазарни начала", допълни той.

Панев изрази мнение, че 5-и блок на АЕЦ "Козлодуй" работи в пълния си капацитет.

На въпрос дали "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" ще де разцепи при евентуални предсрочни избори, Панев отговори, че това зависи от партиите, които формират коалицията.

"Имаме нужда от обединение на демократичните сили", обобщи той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
837 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.07.16 | 23:42

8
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman
АНЕСТИ

2024.07.16 | 23:36

7
У.НАЗЕ.НЕМА.И.ПУКНАТА ДЕМОКРАТИЧНА.СИЛА
Снежко Снежев

2024.07.16 | 21:50

1
Ей, изкарахте го и този... синьоджукест наследник на червените дупари от ДС:)))! Между другото... къде потъна Свинята бре:)))?!? Взеха да ми липсват... "наставленияята му":)))!
Снежко Снежев

2024.07.16 | 23:00

6
Долният... явно и ти си "на място"... оближи му кайсиите до... бяло, читак гърбав:)))! Може и да му дадеш да те... "ободри" откъм гръбчето, че ми се виждаш напрегнат, ибрикчийо мазен:)))!

2024.07.16 | 22:46

5
При майка ти е

2024.07.16 | 22:45

4
Я па тоя говньо
Анонимен

2024.07.16 | 22:35

3
Приключих те скоро ще се разцепите и сте чао чао

2024.07.16 | 22:28

2
Владко, и ти ли баби? Парите за банички ли свършиха та пак изплува. Те, лайната не потъват!

Добави коментар

Водещи новини