Борислав Гуцанов: Новото ръководство на БСП е легитимно

  • 14 юли 2024 13:39

  • 1269
  • 2
Борислав Гуцанов: Новото ръководство на БСП е легитимно
© Bulphoto/архив

Новото ръководство на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е легитимно.

То е вписано в съда и има право да взема решения и да води преговори за мандатите. Това заяви председателят на ПГ на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Борислав Гуцанов по повод вчерашните думи на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред БНТ, че тя е председател на партията в оставка, тъй като тече обжалване на решението на съда за вписване на Атанас Зафиров като временно изпълняващ функциите до конгреса.

Корнелия Нинова хвърли бомба: Още съм председател на БСП

"Да ви призная честно, това е малко като раздвоение на личността. Хем си подаваш оставка, след което атакуваш собствената си оставка в съда, но в крайна сметка, това е право на г-жа Нинова. Решението на съда е това. От тук нататък следваме нашите устав и разпоредби. Дали има право новото ръководство да подписва, да прави каквито и да е действия, разбира се, че има право. Новото ръководство работим за обединение вътре в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, на хора, които са обидени, на цялото ляво пространство и най-вече към президентската институция, за да спре тази студена война", каза още Борислав Гуцанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1269 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.07.14 | 16:17

2
ама съда казва - YOK!
ГОВНЯНИЯ ГУМЕН ГАДЕВ - КАТИЛА

2024.07.14 | 16:15

1
БСП-то се удави, ДПС-то се удави, тиквите се удавиха - преходът свърши, вече няма нужда от партии и олигархията ще се проба да ги разкара.

Добави коментар

Водещи новини