БСП иска комисия да разследва СРС-тата за Мишо Бирата

  • 05 септември 2012 14:22

  • 870
  • 1
БСП иска комисия да разследва СРС-тата за Мишо Бирата
©

Левицата би искала да се създаде парламентарна комисия за СРС-тата за Мишо Бирата - така депутатът от Коалиция за България Петър Курумбашев отговори на искането на РЗС да бъде създадена анкетна комисия, която да разследва причините за отстраняването на Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в от министерския пост през 2007 г.

Искаме да чуем и за парламентарна комисия за СРС-та със записи на Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после, свързани с монтанския случай, каза още Петър Курумбашев пред журналисти. По-рано днес лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, допусна, че СПИН скандалът в БСП е ПИН код към грандиозна корупция и цитира думите на депутата Антон Кутев за Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за относно нейни реплики, записани със СРС-та.

Заместник-председателят на ПГ на Коалиция за България Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно коментира, че остроумията на Янев не бива винаги да се вземат насериозно и отбеляза, че лидерът на РЗС "изпълнява функциите си на пощенска кутия". Според Миков с изявленията на Янев се прави опит да се отклони общественото внимание от рязкото обедняване на българите, наближаващата зима, увеличението на стоките от първа необходимост.

Очевидно в този парламент създаването на комисия е въпрос, който се решава в рамките на управляващото мнозинство, коментира Миков. По думите му парламентарните механизми се използват изцяло за политически натиск върху един или друг представител на опозицията, както е и в момента. Според Миков няма сериозно обоснован интерес по въпроса, поставен от Янев. Ако разгърнете медиите от преди няколко години, тази тема мисля, че е достатъчно сериозно изчистена, коментира заместник-председателят на ПГ на левицата. Управляващото мнозинство и Янев ли са хората, които задават дневния ред на правораздавателната и правозащитната система в България, попита още Миков. Според него именно затова в доклада на ЕК за България се споменава за натиск над съдебната власт.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
870 1

Коментари 1

Добави коментар

2012.09.10 | 10:42

1
vreme e vinovnizite na zadava6tata se catastrofa da si sarbat poparata.srs-tata li sa pri4ina borisov da stoi s varzani raze pred monopolite koito vseki den ni servirat s novi zeni.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини