Филип Попов от БСП за съставянето на правителство: Надеждата умира последна

  • 11 юли 2024 21:34

  • 847
  • 6
Филип Попов от БСП за съставянето на правителство: Надеждата умира последна
©

Политическата криза се задълбочава. След разцеплението на "Величие", ДПС изключи още 17 от депутатите си, а други двама поискаха сами да напуснат. Какви са шансовете за редовно правителство?

"Надеждата умира последна. Според мен все още има шансове, ако надделее разумът, държавническото мислене и грижата за бъдещето на България в  сегашното Народно събрание, независимо от тези катаклизми, които се случват в последните седмици и дни. Ние от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ясно заявихме и сме го показвали, че винаги сме били разумни, диалогични и поставяме интересите на страната като приоритет", заяви депутатът от БСП Филип Попов в студиото на предаването "Денят ON AIR".

По негови думи страната се нужда от стабилност поради трудната обстановка в света.

"Вече шести, седми избори, продължава политическата класа да настъпва една и съща мотика. Обществото и българските граждани ни дават сигнал - няма една партия или две, които да имат възможност да съставят кабинет, водете диалог, намерете пресечните точки и тези, които ви събират. Ние сме доказали, че можем да намерим пресечните точки и всеки трябва да отстъпи от партийното си его", коментира Попов пред Bulgaria ON AIR.

Атанас Зафиров (БСП): Вървят оздравителни процеси вътре в партията

Той подчерта, че пред България стоят редица проблеми свързани с демографията, икономиката, здравеопазването и образованието.

"Това ще даде своето отражение, но забелязвам, че говоренето и на независимите вече депутати от ДПС и на тяхната парламентарна група е в посока опит за съставяне на кабинет", отбеляза гостът.

Попов е категоричен, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще направи всичко възможно, за да се състави един програмен кабинет.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
847 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Крокодил надежда доййчева

2024.07.12 | 01:25

5
!!! надежда доййчева и Полина Станчева Хамид !!! Снимка. Статия. Гугъл. Измамници. Пазете се. Много си грозна, като залудо разносиш миризливата пуутка. Гроозна и гадна ехидна мутра с грозен увиснал нос.
Крокодил надежда доййчева

2024.07.12 | 01:26

6
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Наде.жда Дой.чева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеъ.р ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Наде.жда Дойч.ева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!

2024.07.12 | 00:04

4
Ако тиквата още един път спомене ППДБ и сглобки,по-хубаво снайперистите да го гръмнат.

2024.07.12 | 00:02

3
Вкупом без изключение са за изхвърляне
Наблюдател

2024.07.11 | 21:55

2
И вие май сте на умирачка...

2024.07.11 | 21:51

1
Червен идиот

Добави коментар

Водещи новини