Проф. Марин Русев: Пеевски иска друг тип бизнес елит в ДПС

  • 10 юли 2024 14:43

  • 924
  • 3
Проф. Марин Русев: Пеевски иска друг тип бизнес елит в ДПС
© Булфото (архив)

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е олицетворение на новото в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и неговият начин на мислене, на един такъв млад бизнесмен, е, че не понася местните деребеи, както ги нарекоха. Това каза пред БНР проф. Марин Русев, преподавател по политическа география в СУ "Св. Климент Охридски", автор на книгата "Електорална география на България".

"Елементи на деребейство има. Няма в България малък, среден или голям бизнесмен, който да гравитира към етническите и религиозните характеристики на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се скойто да не плаща данък на ДПС. Макар и не официално. Това направи силата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с във вторите години. Първите им години бяха свързани с проекти, реорганизация, опити за влияние, поставяне на лидери по места, които израстваха пред очите ни".

Според него Ахмед Доган "започва да допуска грешки от политическа разсеяност, може би заради прекалено дългия му опит и възрастта му".

Доган се подготвя тихомълком, историята ще завърши зле за Пеевски

"Появата на младите стана почва да се протестира срещу старите, особено тези, които стоят десетилетия на едно място. ... Пеевски иска друг тип поведение на бизнес елита в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - тези, които инвестират, а не да събират данъци", коментира проф. Русев. 

Той прогнозира много силен отпор срещу това, защото "една такава рязка промяна и такова бързо заместване на някогашни лидери с нови, може да доведе до сътресения, които да разцепват ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с по региони, а и в страната. 

По думите на проф. Марин Русев очакваното изявление на почетния председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Ахмед Доган ще има оздравителен ефект за партията, но в смисъл на оздравяване чрез връщане на старото. 

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще си изиграе ролята на търсещ спасение за страната, но се вижда, че няма с кого за втория мандат, а след това "ще направи много умни ходове, за де не се случи кабинет и с третия мандат", смята той.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
924 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.07.10 | 19:00

3
Момчета, има лекарство, което ви позволява да удължите младостта. Cлед седмица на приемане: ерекцията е супер, енергията е 2 пъти повече, започна да отслабва и като цяло се чувства млада. Съветвам всички да опитат, защото животът е сам--> da.gd/wirex

2024.07.10 | 16:52

2
Първо ще тъси спасение за страната, а после ще се погрижи да няма правотелство с третия мандат? Това ако не е платено говноядство не знам какво е. Птоклети предатели са ДуПиСе.
Стамболов

2024.07.10 | 14:54

1
Това че Пеевски иска да подмени архаичния феодален бизнес елит на ДПС с по-модерен не е лошо. Проблемът е, че самият той е намагнитен и действа като слон в стъкларски магазин.

Добави коментар

Водещи новини